Szegedre utazott Hédinke!


Manapság már rengeteg embernek az egyik kedvenc hobbija az utazgatás, új ország, kultúrák felfedezése. A mi kis hazánk, Magyarország is rengeteg gyönyörű helyet tartogat számunkra, ahova megéri ellátogatni.

Hédinke, akit leginkább a Youtube csatornájáról ismerhettek, szerint nagyon fontos helyi útcélokat is kitűzni magunk elé, hogy a helyi vállalkozásokat és az itthoni gazdaságot is támogassuk. Éppen Szegedre utazott, és beleszeretett a városba és annak történetébe.

View this post on Instagram

𝐻𝑖𝑟𝑑𝑒𝑡𝑒́𝑠 Már készül a szegedi vlog, addig is itt mesélek nektek a kiruccanásunkról – bár szerintem storyk alapján már gondolhatjátok, mennyire tetszett a város! A hazai utazásokkal a helyi vállalkozásokat, és az itthoni gazdaságot támogatjuk, ezért most igazán fontos, hogy belföldi úti célokat is kitűzzünk! A Sóhajok hídjába teljesen véletlenül futottunk bele például. Ez a pompás kis építmény egyetlen személy miatt került ide: a nagy árvíz után, ami szinte az egész várost a földdel tette egyenlővé, ellátogatott ide Ferenc József, aki – csak úgy mint mindenki az országban – szívén viselte Szeged újjáépítését. A Bérpalotában szállásolták el, ami közvetlenül a Városháza mellett van, ahol a fogadását bonyolították. Úgy gondolták, a császárnak nem lenne túl elegáns a kettő között szimplán átsétálnia, így megépítették a hidat. @csodasmagyarorszag #itthonbiztonsagos

A post shared by Hédi Szabó (@hedinke) on

Ha szeretnétek többet megtudni Hédi Szegedi kalandjairól, akkor látogassatok el az instagram profiljára!