Tóth Gabi anyaotthonoknak gyűjt adományt


Tóth Gabi legutóbbi posztjában kifejtette, mennyire csodálatos, hogy az anyaság mennyire össze tud hozni vadidegen embereket is egymással. Az, hogy az anyaság során sok nő ugyanazokon a nehézségeket megy keresztül, rengeteg mamit összehoz. Azonban vannak olyan példák is, hogy sokkal nagyobb nehézségeket kell az anyáknak keresztül mennie.

A COVID járvány miatt, most az anyaotthonok nem fogadnak tárgyi hagyományokat, ezért ebben az időszakban anyagi támogatások gyűjtésével próbálkoznak többen is, köztük Gabi is.

View this post on Instagram

Csodálatos, hogy az anyaság mennyire össze tud hozni egymásnak vadidegen embereket. 🙌🏼Az, hogy mindannyian nagyon hasonló nehézségeken megyünk keresztül, ismeretlen ismerősökké tesz bennünket mamikat. 🤍De sajnos sok olyan mami is van, aki az átlagosnál keményebb problémákkal kell, hogy szembenézzen. Nekik sokszor a lelki támogatás mellett egyéb segítségre is szükségük van. 🙌🏼 A COVID járvány miatt az anyaotthonok nem fogadhatnak tárgyi adományokat, ezért ebben a nehéz időszakban anyagi támogatással próbálunk nekik segíteni. A @momwow.shop adomány maszkok megvásárlásával te is hozzájárulhatsz a MOMWOW márka közös adományához. Az anyaotthon kiválásztásában számítunk a segítségetekre. Ha van tippetek, commentben várjuk a javaslataitokat. Adományukat egy összegben, december 21-én juttatják el az otthon számára.🕊🎄 🙏🏻 #momwow

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on