Vélemények a Barcelona – Fradi meccsről


A mai Barcelona-Fradi meccstől hangos most minden, így kíváncsiak vagyunk mi is a véleményekre, ki hogy viszonyul a mai meccshez, vajon mi lesz a végeredmény.

Kucsera Gábor például bízik a Fradiban, úgy gondolja, hatalmas szó, hogy eljutott ideáig a Fradi, és hogy ilyen csapattal játszhatnak, mint a Barcelona. Gábor persze jobban örült volna, ha a sorsolás szerencsésebben alakul, és nem olyan erős csapatokat kapnak, mint a Juventus vagy a Barcelona. Nagyon izgalmasnak tartja, hogy ilyen erős ellenfelek ellen játszhat a Fradi, de szerinte nincs okuk aggódni, ha nem félve lépnek a pályára, okozhatnak meglepetéseket.

Csuti, mint Fradi szurkoló is hasonlóképpen gondolkozik, mint Gábor. Szerinte óriási dolog ez, nem csak a Fradi drukkereknek, hanem minden magyar sportot szerető embernek is. Ez az eredmény hosszú távon nézve is rengeteg gyermek sportszeretetét, sportolás iránti vágyát tudja előre vinni. Csuti azt mondja, a meccsel kapcsolatban nincsenek elvárásai, szeretné, ha örömfoci lenne és élveznék az elmúlt évek munkájának gyümölcsét. Azonban természetesen bízik a Fradi továbbjutásában, hiszen a Kijev ellen igazi presztízs harcra készülhet majd a Fradi.

A nők véleményére is kíváncsiak voltunk, Kulcsár Edina például azt gondolja, a remény hal meg utoljára, hála az égnek az eddigi eredmények arról tanúskodnak, hogy nagyon jó edzője van a Fradinak. Nagyon hisz a csapatban, nem csak a saját maga öröme érdekében, hanem a férje, Csuti miatt is.

Természetesen nem minden nő érdeklődik annyira a meccs iránt, mint Edina. Nagypál Krisztit is megkérdeztük, mi a véleménye a mai meccsről, és nem tagadta: egyáltalán nem érdeklődik a foci iránt, így a ma esti meccsről sem tud állást foglalni.

Ezzel azonban nem csak Kriszti volt így, Pápai Joci is hasonlóan vélekedik. Joci azt mondja, szégyelli, és tudja, sokan cikinek gondolják, hogy férfi létére nem érdeklődik a foci iránt, de vállalja, nem követi figyelemmel a labdarúgást, így a ma esti Fradi – Barcelona meccs kapcsán is hasonlóan érez.

Azonban, hogy valójában mi lesz, arról megkérdeztük magát Danny Blue-t is! A Mentalista azt mondja, Fradi drukkerként elfogult lenne, ha a csapat jövőjébe kellene néznie, de azt biztosan várja a meccstől, hogy történjen valami meglepetés… Danny azonban azt predesztinálja a meccsel kapcsolatban, hogy nem pontosan úgy fog történni, ahogy sokan gondolják. Mindenesetre: HAJRÁ FRADI!