Interjú Laskóy Noémivel!


A Social Guru csapata igyekszik arra, hogy a követők minél jobban megismerhessék a velük együttműködő influencereket. E célból a cég követőbázisa minden hónapban megszavazhatja a Social Guru Instagram oldalán, hogy melyik influencerre kíváncsiak a leginkább. Az a véleményvezér, aki a legtöbb szavazatot kapja, egy kötetlen, a Social Guru Instagram oldalán futó LIVE beszélgetés vendége lesz. A cég tulajdonosa, Szabó András “Csuti” a követők által feltett kérdések alapján bonyolítja le az interjút.

Az e havi vendég Laskóy Noémi volt. A teljes beszélgetés megtalálható a Social Guru Instagram oldalán, azonban hoztunk nektek néhány részletet a tartalmas interjúból.

A követők többek között Noémi családjáról, gyerekeiről érdeklődtek. Felmerült pár kérdés a lányai bölcsödés/óvodás időszakáról, hogy hogyan élték meg, milyen volt a beszoktatás, milyen szempont alapján választott Noémi intézményt. Noémi számára a kisgyermeknevelő/óvónő személye volt az elsődleges szempont. Valamint elárulta, hogy eleinte a lányok sem vették zökkenőmentesen a beszoktatást, de már túl vannak a nehezén.

Szóba került férje, Marci is, aki profi vízilabdázó. Arról beszélgettek Csutival, Marci a sportolás és a rendszeres edzések mellett mennyire tudja kivenni a részét a lányok neveléséből. Marci aktív a hétköznapokban mint apuka, rengeteget segít Noéminek, sikeresen össze tudja egyeztetni a sportot a családi élettel.

Sok kérdés övezte férjével való kapcsolatát. Noémi mesélt kicsit kettejük történetéről. Mikor első gyermekük, Lora megszületett, Noémi és Marci Debrecenben éltek, hiszen Marcit a sport oda kötötte. Nehéz időszak volt ez Noémi számára, ugyanis ekkor még az egyetemet végezte, valamint Debrecenben a családja sem volt vele, hogy besegítsen a pici baba körüli teendőkben. Egy év után Noémi visszaköltözött Budapestre, főként az egyetemi tanulmánya miatt. Nem sokkal később Marci is jött utána, amikor már sokkal több ideje volt Noéminek segíteni, ez pedig hatalmas előny volt a hétköznapokban.

Legfőképpen arra voltak kíváncsiak a követők, hogy hogyan tudják fenntartani a szerelmüket Marcival a két gyermek mellett. Noémi megosztotta velünk, hogy mivel a gyerekek már nagyobbak, heti egyszer a nagyszülőknél alszanak. Ekkor  van idejük egymásra, van idejük kikapcsolódni, van egy olyan napjuk a héten, amely csak róluk szól.

A beszélgetés során szó volt Noémi influencer karrierjéről és a cégekkel való együttműködéseiről is. Noémi nagyon fontosnak tartja a hitelességet, csak olyan együttműködéseket vállal el, amely termékeket már régóta használ, vagy hallott már róluk, kipróbálta őket,  és beváltak neki. Példának okán, előfordult már olyan eset is, hogy egy terméket visszaküldött az adott cégnek, ugyanis mégsem érte el a kívánt hatást, így pedig nem tartotta volna hitelesnek az együttműködést. Noémi arra is nagy figyelmet fordít, hogy a reklámot tartalmazó posztjai mindig valami extra értéket is adjanak a követőinek.

Noémi a továbbiakban kitért arra, hogy milyen új projekten dolgozik. Áprilisban, a karantén kellős közepén alapította meg a cégét. A koronavírus okozta helyzeten felül azért is halad a projekt kicsit lassabban, mivel Noémi itt is, mint az élet minden területén a tökéletességre törekszik. A LIVE beszélgetés során említette meg Noémi először, hogy új projektjének webshopja mikor fog elindulni. A kitűzött dátum pedig 2020.11.11.

Az új projektjének, vállalkozásának témája a babatextília, amely nem csak babaruhákat jelent, hanem többek között baldachinokat, rácsvédőt és babafészket. A koncepció sajátossága, hogy minden egyes termék passzol egymáshoz színvilágban. Noémi hosszú hetek fáradtságos munkája során választotta ki a termékekhez megfelelő színeket, amelyek minden kombinációban passzolnak egymáshoz. Természetesen nem csak a színekre figyelt oda a termékek megálmodásánál, hanem arra is, hogy funkciójukat betöltve is a lehető legtökéletesebbek legyenek.

A vállalkozás nevét Noémi még nem szerette volna elárulni, azonban megosztotta még, hogy különösen odafigyel termékei kapcsán a környezetvédelemre, a termékek címkéi például újrahasznosított papírból készülnek. Érdekesség, hogy a vállalkozás weboldalát Noémi 95%-ban saját maga csinálta.

A LIVE beszélgetés egészét természetesen visszanézhetitek a Social Guru Instagram oldalán. Köszönjük Noéminek a szuper hangulatú interjút. Jövő héttől ismét szavazhattok, ki legyen a legújabb LIVE vendége!