Mit játsszunk? párosa a TEDx Budapest Metropolitan University rendezvényén


Bizonyára valamennyien már találkoztatok a Mit játsszunk? párosa Youtube csatornájával. Réka és Zoli Magyarországon elsők között kezdtek el társasjátékok témájában vlogokat gyártani, valamint nem csak videós tartalmakat gyártanak, hanem többek között játékok kitalálásával is foglalkoznak. 

Réka és Zoli Instagram bejegyzésükben arról mesélt követőiknek, hogy az utóbbi időben számos fantasztikus dolog történt velük. A páros Youtube közössége immár 15.000 fős, Facebookon pedig közel 12.000-en figyelik a munkásságukat. A “Mit játsszunk?” csoportjukban pedig 6000 tag van jelen.

Idén Rékát és Zolit az a megtiszteltetés érte, hogy a TEDx Budapest Metropolitan University rendezvényen az Uránia nagyszínpadra állhattak előadóként, amikor arról mesélhettek, hogyan változtatta meg az életüket a játék. Az előadás alkalmával megosztották személyes történetüket, amelyet egészen eddig kevés ember ismert. Elmondásuk szerint ez nem volt könnyű, de úgy érezték, személyes történetük által még több emberhez juttathatják el a modern társasjátékokat.

Az előadásról a videó hamarosan nyilvánossá válik, így Ti is meghallgathatjátok a Mit játsszunk? párosának történetét.

Az előadásról szóló bejegyzésüket itt találhatjátok: https://www.instagram.com/p/CHBn0WWh5h6/

Játsszatok Ti is! Nézzetek körbe Réka és Zoli Youtube csatornáján is!

https://www.youtube.com/channel/UCfXUepcURVoU8XCLBZTJ7HQ