Király-Virág Anita a gyerekek fejlődéséről


Király-Virág Anita Instagram bejegyzéseiben rendszeresen kommunikál édesanyákat érintő témákról. Ezeket a bejegyzéseit “MamiTéma” címmel látja el.

Ezúttal a “MamiTéma” a gyerekek fejlődéséről szólt. Anita sokszor hallja, hogy az anyukák egymáshoz hasonlítják gyermekeiket, hogy ki hol tart a fejlődésben. Úgy véli, minden gyermek más ütemben fejlődik. Természetesen tisztában kell lenni azzal, hogy korához képest kb. mit kell csinálnia egy egészségesen fejlődő babának, ugyanis komoly eltérés esetén orvoshoz kell fordulni. A lényeg viszont, hogy türelemmel kell lenni hozzájuk és nem szabad őket sürgetni. 

Anita Instagram bejegyzését, amelyben a fejlődésről ír, itt találjátok:  https://www.instagram.com/p/CHNihGKhXUO/

Anita a “MamiTéma” rovatán belül azonban már számos témát feldolgozott. Többek között beszélt például a pocakfájásról is. Szerencsére Anita kisfiával ezt az időszakot kevésbé kellett, hogy megélje, azonban párszor volt rá példa, hogy fájt a kisfia hasa. Anita elárult pár trükköt, mit alkalmazott ilyenkor, például igyekezett fürdés után mindig melegen tartani Kolen hasát. 

Az erről szóló tartalmat pedig ezen a linken érhetitek el: https://www.instagram.com/p/CG6yTIPh8zp/

Anita “MamiTéma” bejegyzései segíthetnek minden anyukának. Anita írásai során saját tapasztalatait osztja meg, de a kommenteknél rengeteg tapasztalatot lehet még olvasni más édesanyáktól, amik hasznosak lehetnek.