Feng Ya Ou a vírushelyzetről és a kitartásról


Feng Ya Ou Instagram bejegyzésében írt meglátásairól, arról, hogy hogyan áll a vírushelyzethez. Ya Ou a legtöbb esetben, ha valami balul sült el az életében, mindig próbált pozitív maradni. Így állt hozzá az első karanténhoz, a vírushoz is, amikor ő maga kapta el a vírust, illetve igyekszik optimista maradni a második hullám során is.

Persze ez nem mindig könnyű, hiszen az elmúlt hónapokban, ha nem is teljesen, de egy kicsit beindult az élet. Remélte, hogy ez az időszak pár hónap/év múlva már csak az emlékezetünkben él majd.

Ya Ou a pozitív életszemléletre buzdít mindenkit. Sok más szakmával együtt, a zenészeknek is nagyon nehéz a helyzetük, amit ő is nagyon szomorúnak talál. Azonban Ya Ou-nak az a felfogása, hogy ezt a helyzetet nem tetézi azzal, hogy ő is szomorkodik. Így csak kitartást kíván zenész társainak, és persze mindenki másnak is. 

Kövessétek Ya Ou példáját Ti is! Próbáljatok meg pozitívan állni ehhez a nehéz helyzethez! Vigyázzatok magatokra és egymásra is! Valamint ügyeljetek az óvintézkedésekre, hogy mihamarabb átvészelhessük a vírushelyzetet.

Ya Ou Instagram bejegyzését, a helyzetről való gondolatait itt olvashatjátok el bővebben: https://www.instagram.com/p/CHYEBNQFa4T/