Besenyei Bogi sportolási szokásai a korlátozások idején


Besenyei Bogit az Exatlon második szériájában ismerhettük meg, a Kihívók csapatát erősítvén. Bogi életében nagy szerepet játszik a sport, 3 éves kora óta aktívan sportol. Komolyabb szinten atletizált és görkorcsolyázott, tagja volt a magyar gyorsasági görkorcsolya junior válogatott csapatának, de vannak versenyzői tapasztalatai ritmikus sportgimnasztika, tánc és kézilabda terén is.

 

Bogi Instagram bejegyzéseiben rengeteget olvashatunk a sportról, az ő sportolási szokásairól, valamint kedvenc aktivitásairól. Nem egyszer kommunikált már többek között a squashról, futásról, kondizásról. Érdemes figyelni ezeket a tartalmakat, hiszen mindenki számára inspiráló bejegyzések lehetnek.

A koronavírus okozta kialakult helyzet a sportimádók helyzetét is megnehezíti, hiszen a korlátozások miatt bezártak a konditermek, edzőtermek, így a sportolni vágyóknak más alternatíva után kell keresniük.

Bogi Instagram bejegyzésében megosztotta, igyekszik alkalmazkodni a kialakult helyzethez, így most kinti futásra, hiit edzésre és otthon is elvégezhető törzserősítő gyakorlatokra váltott. Bogi elkezdett megtervezni egy saját futóprogramot is, amit majd szeretne a követőivel is megosztani, természetesen azután, miután ő is kitapasztalta azt. Bogi követőitől is érdeklődött, hogyan oldják meg ebben a helyzetben a mozgást, így ha bármiféle inspirációra vágytok, a bejegyzés alatti kommenteket is érdemes elolvasnotok.

Bogi bejegyzését itt találhatjátok: https://www.instagram.com/p/CHkgRPvHM5L/