Megyeri Csilla élménybeszámolója a Celebcelláról!


A Celebcella egy valódi anti-social kísérlet, amelyben hírességek mutatják be, meddig bírják elszigetelten a külvilágtól, egy steril környezetbe zárva – információ, telefon, közösségi média, emberi kapcsolatok nélkül -, és hogy mindez, mit hoz ki belőlük.

 

A legújabb évadban Megyeri Csilla is kipróbálta magát, aki napokon át volt teljesen elzárva a külvilágtól, így Csillát élményeiről, benyomásairól kérdeztük a műsor kapcsán.

Csilla mesélte, hogy még nem tapasztalt ilyen helyzetet élete során, ezért kezdetben sokkal rémisztőbbnek gondolta, nem is tudta mit fog kihozni belőle. Azért is vállalta el ezt a műsort, mert nem kínzásnak, hanem egy kihívásnak élte meg. Számára is meglepő volt, hogy milyen jól érezte magát ebben a steril környezetben. Természetesen bezártsága során elgondolkozott azon, hogy miért is esik ilyen jól neki az elszigeteltség. Végül arra jutott, hogy ennek az oka az lehetett, hogy nagyon stresszes időszakon ment keresztül az elmúlt hónapban, amely a munkájának is köszönhető. A külvilágtól való elszigetelés nagyon jól esett neki, hiszen semmi külső hatás nem érte és teljesen lelassulhatott, volt végre ideje megpihenni. 

Csillát a nehézségekről is kérdeztük, amelyeket érdekes módon a kiengedés után tapasztalt. A legmegpróbáltatóbb az volt, hogy ,,szabadulása” után körülbelül 1 órát tudott aludni és máris indulnia kellett a Konyhafőnök forgatására, ahol ezeknek az okoknak köszönhetően nem tudta legjobb teljesítményét mutatni az első napon. Hirtelen egy teljesen más világba csöppent, ahol pörögnie, teljesítenie, gyorsan reagálnia kellett, amely szöges ellentéte volt az előző napokban megszokott életviteléhez. 

Csilla profilját itt találhatjátok: https://www.instagram.com/csillamegyeri/