Interjú Köllő Babettel!


A Social Guru e havi LIVE vendége Köllő Babett volt. A teljes beszélgetés megtalálható a Social Guru Instagram oldalán, azonban hoztunk nektek néhány részletet a tartalmas interjúból.

A követők előzetesen több kérdést is feltettek Babettnek, amelyek főként a magánéletére, és a munkájára irányultak. Babett balettáncosként diplomázott, 18 éve énekel, illetve hosszú éveken át heti 5 napot játszott színházban. Az interjú során megosztotta velünk, azért is szereti annyira a színház világát, mert abban a környezetben az ember kicsit kibújhat önmagából, egy kis időre más ember lehet, és egy-egy szerep alkalmával sok mindent megélhet.

Babett elárulta azt is, hogy egy idő után észrevette, hogy ha valaki televíziós múlttal érkezik a színházba, azt a közönség jobban megjegyzi, jobban érdeklődik iránta. Ezért is gondolta úgy, hogy elkezd nyitni a média felé, és ott is kipróbálja magát. Ekkora jött a Luxusfeleségek című műsor, ami az első tévés szereplése volt, amellyel ismerttebbé vált. Azonban ebben a műsorban, nem igazán beszélt a munkásságáról, tehetségéről, a színház világáról, hiszen ennek a műsornak nem ez volt a lényege, a nézők sem ezért követték figyelemmel az adásokat.

Babett mindenképpen szeretett volna más szerepeket is vállalni a médiában, ahol viszont meg tudja mutatni sokszínűségét, és azt, hogy mire is képes igazán. Ezért is vállalta el nagy örömmel azt, hogy a Sztárban Sztár című műsorban ő legyen az egyik zsűritag.

Az interjúban mesélt még a Social Guruval való munkájáról, magánéletéről, illetve megismerhettük általános gondolkodásmódját is. 

A teljes interjút megtaláljátok a Social Guru Instagram oldalán.