Solti Berni és a gyűrű sztori


Solti Berni Instagram bejegyzésében mesélte el követőinek, hogy miért lett más az eljegyzési gyűrűje, mint amilyen eredetileg volt. 

Berniről tudni kell, hogy nem túlzottan ékszerrajongó. Huzamosabb ideig semmilyen ékszert nem tud elviselni magán, azonban ez alól kivételt képez az eljegyzési gyűrűje, valamint a karika gyűrűje. Ezt a kettőt állandóan hordja, és értelemszerűen nagyon fontosak számára. 

Ezért is viselte meg annyira, amikor egy októberi napon elveszítette az eljegyzési gyűrűjét. Mindent felkutatott otthonában, hogy megtalálja a gyűrűjét, próbált visszaemlékezni, hol hagyhatta el. Eszébe jutott, hogy egy kórházi vizsgálat során le kellett vennie, odatelefonált tehát a kórházba, azonban nem kapott jó híreket. Ott sem volt a gyűrűje. Berni ekkor már kezdte elengedni a történteket, hiszen úgy volt vele: ha valaki meg is találta, valószínűleg már sosem jut vissza hozzá a gyűrű.

Mivel Ádám tudta, hogy mennyire fontos Berninek ez a gyűrű, ezért egy meglepetést szervezett neki. Mikor Székesfehérváron volt egy forgatásuk, elutaztak Veszprémbe is, ami akkor még nem volt furcsa Berninek, hiszen volt, amikor sokat jártak arrafelé. Mikor odaértek, Ádám kiszállt az autóból, és megkérte Bernit, maradjon a kocsiban. Ekkor egy ékszerüzlet felé vette az irányt, és egy csodálatos gyűrűt vett Berninek, hogy kárpótolja a régiért. 

Azonban a történet csattanója csak ezután következett. Körülbelül egy hónappal ezután, Berni megtalálta a régi gyűrűjét, a szennyes kosár mögött. Ádám azóta is azzal viccelődik, hogy Berni biztosan direkt alakította így a helyzetet, hogy lehessen még egy gyűrűje. Berni konklúzióként azt mondta, így már 3 gyűrű van az életében, ami a legfontosabb neki: a karika gyűrűje, a régi és az új eljegyzési gyűrű.

Berni sztoriját kicsit bővebben, saját szavaival itt olvashatjátok el: https://www.instagram.com/p/CIaid06g_dL/