Danny Blue és a virtuális mentalista show-k


Danny Blue április óta minden hónapban tartott online rendezvényeket, ahol a képernyőn keresztül olvasott a nézők gondolataiban. Volt olyan alkalom, amikor 220 fő kapcsolódott be az élő közvetítésbe, illetve olyanra is volt példa, amikor az Egyesült Államokból nézték az előadásait.

Danny Blue úgy véli, ezekben a nehéz időkben is kreatívnak kell maradnunk és megtalálnunk a megoldást a problémákra. Más nemzetközi mentalistákkal hónapok óta dolgoznak azon, hogy olyan felejthetetlen élményeket okozzanak az embereknek, amely kapcsán kicsit elfelejthetik a mindennapi problémáikat, és kiszakítja őket a mindennapi életükből.

Dannynek a következő időszakban számos ilyen showja lesz, amely visszatükrözi a hozzáállását a jelen fennálló helyzethez, amit a vírus okoz: nyitottaknak kell lennünk az új megoldásokra, és még az is lehet, hogy jobb dolog sül ki belőle, mint gondolnánk! 

Érdemes követnünk Danny hozzáállását! Igyekezzünk pozitívak maradni a nehéz helyzet ellenére is, hiszen ez sokat javíthat a hangulatunkon és az életszemléletünkön is.

Danny Instagram bejegyzését, amelyben leírja gondolatait, itt találjátok.