Kárpáti Rebeka és a KINDA Clothing


Kárpáti Rebeka, ismert műsorvezető, modell, aki egyedi stílusával és egyéniségével számtalan embert szólít meg profiljain keresztül. Rebeka oldala a mindennapi életet és a divatot is egyaránt képviseli, így nem meglepő, hogy a hölgy nemrégiben létrehozta saját ruhamárkáját, amelyet KINDA Clothing néven ismerhettünk meg.

A következőkben Kárpáti Rebekát kérdeztük arról, hogy milyen gondolatok és elvek mentén alakította ki a KINDA Clothing letisztult, ám mégis feltűnő világát.

Modellként és műsorvezetőként is régóta tevékenykedsz a divat világában, így bizonyára számos márkával ismerkedtél már meg. Egy saját márka megálmodójaként miben szerettél volna újat mutatni szerelmeseinek?

A munkásságom során nem találtam Magyarországon olyan divatházat, amelynek a termékei kielégítenék minden igényemet! Szerettem volna egy olyan márkát létrehozni, amely mindenki számára megfelelő a hétköznapok során.

A következő pontokat vettem figyelembe a ruháim megálmodásakor: Legyenek a nagyközönség számára elérhetőek, illetve legyenek kényelmesek a mindennapi élethelyzetek során, mint például az egész napos rohanás, vagy egy meetingen való részvétel és végül, de nem utolsó sorban egy esti vacsora.

A KINDA Clothing három kategóriája is ezt képviseli: KINDA Basics, KINDA Comfy és KINDA Sexy. Az életérzések a nap 3 szakaszára irányulnak így a ruháim is ezt fejezik ki. Nálam leginkább az egyszerű és a jól kombinálható darabok kerülnek előtérbe, mintsem az éppen divatos dolgok. Szeretném, ha a termékeim minden alkalomhoz és szezonhoz megfelelőek lennének.

A márka mottója három ikonikus jelző, hiszen mindegyik egy – egy külön stílust képvisel. KINDA Sexy, KINDA Basic és KINDA Comfy. Hozzád melyik vonal áll a legközelebb?

Őszintén szólva nem tudnék dönteni, hiszen minden darab kedves a számomra. Azt mondanám azonban, hogy a legjobban engem még is a ,, comfy ’’  stílus jellemez, hiszen az ebben a kategóriában található termékek azok, amelyek a legkényelmesebb számomra a mindennapok során.

 A KINDA Clothing honlapja egy hozzád nagyon közel álló designnal rendelkezik. Ez nem véletlen, hiszen kisöcséd, Kárpáti András szerkesztette a weblapot. Sikerült minden elképzelésedet megvalósítania?

Azt gondolom, hogy a munkája világszínvonalú lett, így a honlap a nemzetközi piacon is bátran megállja a helyét. Én bíztam benne és tudtam róla, hogy ügyesen tervez, de még engem is megleptek a készségei. Minden elképzeléseimet felülmúlta a végeredmény.

Mi az a fő üzenet, amit a KINDA Clothing világával át szerettél volna adni követőtáborodnak?

A COVID 19 ideje alatt rengeteg gondolkoztam azon, hogy hogyan tudnék én is valamilyen maradandó dolgot alkotni, hogyan tudom támogatni akár a magyar tervezőket, akár a közösségemet, azzal, hogy elérhető áron biztosítok számukra minőségi és mindenhez aktuális ruhákat.

Az alkotás vágy már nagyon régóta élt bennem, így felettébb boldog és elégedett voltam, amikor végre megvalósítottam a terveimet.
Klisével élve szerintem a kevesebb néha több, így a divattal kapcsolatban talán ezt tudnám megfogalmazni a közönségem számára.

A KINDA Clothing webshopját itt találjátok meg.