Egy éves lett Conor, Solti Berniék kutyusa!


Solti Berniék kis kutyája Conor, pénteken ünnepelte első születésnapját. Az állatvédelem manapság nagyon fontos szerepet játszik a mindennapok során, és erre egyre több közszereplő hívja fel a figyelmet. Mivel Berniék kutyája is örökbefogadott kis kutya, így ő is kiemelt törődést érdemel.

Conorról a közösségi média oldalak alapján már számtalan dolgot megtudhattunk, így nem csoda, hogy nagy ünnep fűződött első születésnapjához. Soltiék teljes értékű családtagként kezelik a kutyust, akiről először 2020. április 14 – én láthattunk bejegyzést Berni oldalán. A gyönyörű, fekete kis kutyának azóta már természetesen saját Instagram oldala is van (@solticonor) néven, ahol betekintést enged mindennapjaiba.

Az ebet a Kutyaovi csapatának segítségével mentették meg Berniék, ami mindenképpen egy példaértékű dolog volt tőlük. Manapság számtalan élőlényt tartanak embertelen körülmények között. Szerencsére egyre több helyen láthatjuk ennek fontosságát, illetve egyre több oldal biztat minket arra, hogy ezt az ügyet érdemes képviselni.

A hazai állatvédelem megújításának érdekében nemrég egy új program indult, amely számos fontos célt tűzött ki maga elé. Az egyik érdemleges dolog például az, hogy felhívják az emberek figyelmet az örökbefogadás komolyságára, fontosságára.

Conor életében például már elérkezett az a pillanat, ami őt felmentette szörnyű sorsa alól! Solti Berniék tette és nevelése jó példa arra, hogy mekkora szeretetet érdemel egy egykor nehéz sorsú kis kutya. Conor történetéből kiindulva ajánljuk nektek, hogy nézzetek körbe környezetetekben és álljatok ki az állatvédelem nemes ügyéért!