Boldog Valentin – napot kívánunk!


Boldog Valentin – napot kívánunk!

Reméljük, hogy mindenkinek nagyon jól telt az elmúlt hétvége, és kellemesen töltötte a szerelmesek ünnepét. Biztosan ti is kíváncsiak vagytok arra, hogy influencereink hogyan ünnepeltek így hoztunk nektek egy kis összeállítást a legszebb pillanataikból. A korlátozások ellenére mindenki megtalálta a megfelelő módszert a szórakozásra, így nem volt hiány meghitt pillanatokban sem.

Dér Heniék például előrébb hozták a Valentin – napot hiszen február 14 – én a páros mindkét tagja dolgozott. Megtudhattuk róluk azt is, hogy az énekesnő finom falatokat készített párjának, akivel már izgatottan várják úton lévő kisgyermeküket.

Szabó András ( Csuti ) egy ámulatba ejtő videóval köszöntötte fel feleségét, Kulcsár Edinát, illetve kislányukat Ninát egy szál vörös rózsával ajándékozta meg. Egy szónak is száz a vége ez egy igazán szeretetteljes gesztus volt Csutitól, hiszen a vörös rózsa jelentése világszerte köztudott.

Kárpáti Rebeka, akivel az Influencer Magazin nemrég készített interjút frissruhamárkája, a KINDA Clothing kapcsán egy közös élményfestésen vett részt szerelmével. A műsorvezető, modell posztjaiból kiderült, hogy a Valentin – napi kreatívkodás nagyon különleges élményt nyújtott számára.

Megyeri Csilláék vagányra vették a figurát és egy nagyon cuki képet posztoltak. Az Üvegtigris nosztalgikus hangulatával, és ikonikus helyszínén töltötték a szerelmesek napját, ahová kiskutyájukat is magukkal vitték.

Várjuk a véleményeteket, hogy szerintetek ki ünnepelte meg a legkreatívabban a Valentin – napot?