Szabó Dóra az állatvédelemre hívta fel a figyelmet! 


Szabó Dóra az állatvédelemre hívta fel a figyelmet!

Az elmúlt héten már említettük az Influencer Magazin oldalán, hogy milyen fontos számunkra az állatvédelem, illetve, hogy manapság több közszereplő is kiáll ezen nemes ügyért! Solti Berniék kutyusának születésnapja kapcsán kapott helyet profilunkon a téma, hiszen Conor is egy örökbefogadott kutyus.

A kormány által meghirdetett, Közös ügyünk az állatvédelem c. programra és online párbeszédre nemrég Szabó Dóra műsorvezető, modell is felhívta a figyelmet Instagram storyjában. Dóri büszke kutya tulajdonos így az ő szívéhez is közel állnak az állatok. Közösségi média oldalán is láthatjuk , hogy milyen gyakran oszt meg kis kutyájával, Lencsivel közös, együtt töltött pillanatokat.

Ebből kifolyólag nem véletlen, hogy említésre került nála a kormány új programja, amelynek egyik fő célja az, hogy a hatóságok mindenképpen szigorúbb eszközökkel lépjenek fel a nem megfelelő állattartás ellen.

A beszélgetős, online platformon, amelyre Dóri is felhívta a figyelmünket, bárki elmondhatja a véleményét a téma egyes szekcióival kapcsolatban. A fórumon szó esik a kóbor kutyák befogadásáról a pirotechnikai szabályozásokról, illetve az állatkínzásról szóló kényes kérdésekről is!

Szabó Dóra Instagramját itt találhatjátok meg!