Ismerjétek meg Szőcs Renátát!


Szőcs Renáta, erdélyi származású énekes 2016 – ban nyerte meg a  Star Academy magyarországi műsorát. Renit már korábban is érdekelték a tehetségkutatók, így nagyon elszánt volt, amikor elhatározta, hogy 3 és fél hónapra beköltözik a Star Academy táborába, ahol a szabadidős tevékenységek mellett minden szombaton megmérettetések várták.

Ahogy teltek a hetek és végül a hónapok úgy lett a verseny is egyre izgalmasabb az elhivatott résztvevők számára. Reni az elején mindig úgy érezte, hogy nagyon jól sikerültek az elkészült produkciók, ám a vége felé már egy kicsit jobban izgult, hiszen minden hétvégén két ember esett ki a  versenyből. A lányt végül váratlanul érte a siker, de természetesen nagyon boldog volt, hogy kitartó és fáradtságos munkája meghozta gyümölcsét.

A Star Academy megnyerése után, Reni hazalátogatott családjához, ahol a büszke ismerősök, és rokonok egy közönségtalálkozót is szerveztek neki, ami nagyon nagy boldogsággal töltötte el őt.

A rövid pihenő után folytatta a karrierjét, és Erdélyben illetve Magyarországon is egyaránt mindenfelé koncertezett zenekarával. Emlékezetes, közös pillanatok fűzik Keresztes Ildikóhoz és Vastag Csabához, akikkel egy rendezvényen vett részt Székesfehérváron, de például Radics Gigivel is dolgozott már együtt a fiatal tehetség.

Hamarosan egy újabb bejegyzést olvashattok Szőcs Renátáról, akinek karrierje most talán egy nagyon izgalmas ponthoz érkezett!

Szőcs Renáta Instagram oldalát itt érhetitek el!