Kandász Andi kirobbanó formában van!


Kandász Andrea látványos fogyáson ment keresztül az elmúlt időszakban és ezt gyakran közzé is tette, közösségi oldalain. A változás valóban elképesztő, így Andi kirobbanó formában van és nagyon büszke arra, hogy elérte azt, amit kitűzött célul magának.

Kandász Andrea 2020. június 15 – én ébredt rá, hogy változtatni szeretne életmódján, hiszen már nem érzi jól magát bőrében, ezt egy Instagram posztjában például meg is osztotta követőivel. A műsorvezető elsősorban önmaga miatt szeretett volna alakítani külsején, hiszen számára ez volt a fontos és nem az, hogy másoknak megfeleljen. Ezen a ponton Andi elhatározta, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy változtasson azon, amit eddig észre sem vett!

Ez a folyamat azonban nem csak neki, hanem másoknak is segítség volt, hiszen rengetegen merítettek történetéből inspirációt és erőt. – Ő pedig azért, hogy az eltökélt embereket segítse átalakulásának számos pillanatát és mozzanatát osztotta meg követőivel. A titok kulcsa nem volt más, mint egy súlycsökkentő receptúra, amely az SD36 nevet kapta. Erről a modern, fogyást segítő módszerről bővebben itt olvashattok. A bejegyzés mellett egy előtte utána fotót is láthattok ami kétségkívül szemlélteti a látványos változást.

A csinos közszereplő elhivatottságának és akaraterejének köszönhetően elképesztően jól érzi magát bőrében, és ez gyönyörű fotóin is látszik. Az Influencer Magazin nevében gratulálunk a Andinak kitartásához és eredményéhez!

Kandász  Andrea Instagram oldalát itt érhetitek el!