Így ünnepelték a Húsvétot influencereink!


Noha az idei Húsvét a koronavírus járvány végett egy kicsit mindenki számára másképpen telt, a legtöbben mégis igyekeztek megtalálni a megfelelő pihenés módját. Cikkünkből megtudhatjátok, hogy hogyan teltek az ünnepek egyes influencereink számára.

Köllő Babett és Megyeri Csilla például egy nagyon csajos fotót tett közzé. A megosztott pillanat jó hangulatához hozzájárul az általuk viselt csinos húsvéti jelmez is, és a képen természetesen mosolygásból sincs hiány.
Geszler Dorottya egy vidám fotóval kívánt kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek, egy másik tavaszi posztjában pedig éppen a Lánchídnál keres húsvéti tojásokat.

Az ünnep kiváló finomságait és dekorációit Muszula Timi csodálatosan kreatív profilján tekinthettük meg. Timi ismét mindenkit elkápráztatott az ízletes sütemény receptjeivel és a különleges dekorációival.

Solti Ádám a locsolás hagyományát megőrizve, kreatív módon virtuális térbe költöztette át azt, az adott helyzet végett, és egy vidám versikével köszöntötte a hölgyeket az online térben.
Az ünneplésből természetesen a kicsik sem maradhattak ki, így cukiságból és családi pillanatokból sem volt hiány, hiszen Medox és Nina Kulcsár Edináék gyermekei irtó aranyosan és lelkesen keresték a nyuszi által elrejtett húsvéti finomságokat.

Reméljük, hogy nektek is pihentetően és boldogan teltek a húsvéti ünnepek és a lehetőségekhez mérten a locsolkodás sem maradt el számotokra!