Kismamák tapasztalatai, a koronavírus elleni oltással kapcsolatban!


Az Influencer Magazin ezen cikkében egy nagyon aktuális témával foglalkozunk és ez pedig nem más, mint a koronavírus elleni oltás. Összegyűjtöttük nektek, hogy kismamáink, miképpen nyilatkoztak posztjaikban az általuk kapott vakcináról.

Elsőként Kucsera – Tápai Szabina véleményét olvashatjátok, aki videós tartalmakat osztott meg azzal kapcsolatban, hogy hogyan élte meg az oltást és mit tapasztalt, miután megkapta azt. Szabina boldogan számolt be arról, hogy milyen segítőkészek, illetve figyelmesek voltak az általa meglátogatott városmajori oltóponton. Videóiból megtudhattuk azt is, hogy teljesen jól van és pusztán csak egy álmatlan éjszakája volt, hiszen kislánya Milla annyira aggódott az anyukájáért, hogy végig a kezén aludt. Szabina pozitív csalódásként élte meg ezt a folyamatot!

Horváth Éva számára szintén zökkenőmentesen zajlott a Pfizer védőoltás elfogadása. Az erről szóló posztjából megtudhattuk, hogy védőnője segítségével nagyon hamar és rugalmasan kapta meg a vakcinát. A boldog kis mama mindezt egy napsütéses, sugárzó fotó mellett mesélte el.

Dér Heni, akinek várandósságáról  és a róla készült csodás kis mama fotókról már ebben a bejegyzésünkben beszámoltunk nektek, szintén a Pfizer vakcinával oltatta be magát. 2 nappal az oltás után már felszabadultan írt követőinek arról, hogy mennyire jó döntést hozott önmaga és leendő kis babája számára is! Egy kis izomlázon kívül Heni sem észlelt egyéb kellemetlen tünetet magán.

Ezek a posztok és tapasztalatok talán egyfajta iránymutatást nyújthatnak a szintén várandósak számára, így magazinunk nevében is nagyon köszönjük, hogy a kismamák megosztották velünk ezeket a fontos információkat / észrevételeket!