Boldog Anyák napját kívánunk!


Magyarországon május első vasárnapján ünnepeljük meg az Anyák napját! Az ünnep természetesen világszerte fontos és számon tartott, de a különböző országokban más és más napokon tiszteljük meg ezzel az alkalommal az Édesanyákat. Nem titok, hogy a legtöbb helyen azonban májusra, még pedig annak második vasárnapjára esik ez az alkalom. Anyák napjának a története az ókori Görögországba nyúlik vissza, hiszen először ott tartottak tavaszi ünnepségeket Rheának, azaz az istenek anyjának.

Cikkünk folytatásában szeretnénk nektek egy kicsit arról mesélni, hogy influencereink hogyan tisztelték meg ezen a kiemelkedő napon Édesanyjukat.

A kismama, Dér Heni például egy nagyon boldog fotót tett közzé, amelyen anyukájával szerepel, s mindehhez felettébb hálás és motiváló sorokat mellékelt, amiket természetesen öröm volt olvasni.

Szabó András ( Csuti ) feleségével, Kulcsár Edinával osztott meg egy közös fotót, megköszönve neki, hogy csodálatos anyuka. A bejegyzésben megemlítette azt is, hogy már a nagymamákat, illetve mamákat is megköszöntötték.

Köllő Babett   megható sorokat írt az alkalom kapcsán, amelyben az anyaság örömeiről és a gyönyörű kis Milláról írt. Megemlítette azt is, hogy sajnálatos módon Ő csak telefonon tudta megköszönteni Édesanyját a hatalmas távolság végett, de természetesen ez is ugyanolyan fontos volt számára. Gyönyörű szavaival Babett felhívta a figyelmet a szeretet fontosságára is.

Magazinunk nevében kívánunk utólag is Boldog Anyák napját minden Édesanyának és reméljük, hogy minden anyuka szeretetben és boldogságban töltötte ezt a napot!

 

 

Forrás: Wikipédia; Anyák napja, 2020. 09. 19 ; https://hu.wikipedia.org/wiki/Any%C3%A1k_napja