Interjú Curtisszel! – Los Angeles Film Awards Best Music videó


Az Influencer Magazin legújabb cikkében Széki Attilával ( Curtis ) készítettünk egy interjút, arról a fontos díjról, amelyet Szabó Ádámmal való közös klipje kapcsán nyert el. Nagyon nagy megtiszteltetés ez a fiúk számára, hiszen az első helyet nem máshol, mint a Los Angeles Film Awards Best Music videó versenyén sikerült bezsebelniük, a legjobb videoklip kategóriában!

Mi volt az első gondolatod, amikor megcsörrent a telefon és Jimy J. Hollywood  fivéred elmondta Neked a megtisztelő hírt?

Álmomban nem gondoltam volna, hogy a rap őshazájában ilyen elismerést magyar előadó kap, nemhogy mi. Kirázott a hideg és bevallom férfiasan a könnyeimmel is küszködtem. Sajnos itthon, hiába próbáljuk a legnagyobb nézettségű dalokat és a legnagyobb látogatottságú koncerteket adni  a “szakma” soha nem díjaz minket… Sőt, ami még viccesebb és szomorúbb, hogy sokszor nem is jelölnek minket.

A videóklip már a forgatáson nagyon extra körülmények között készült, de gondoltad volna, hogy ekkora sikert arat majd? 

Azt gondolom, hogy a videóklip minősége ugyanolyan fontos, mint az, hogy a dalt kivel hangszereled és kivel készíted el. Aki magára és a munkájára igényes az nem a videóklipen spórol. De természetesen ekkora sikert még én sem vártam tőle…ez minden képzeletemet felülmúlta.

A dal egyik szponzora volt a Csiki Sör, mi a kedvenc terméked tőlük?

Nehéz lenne kiemelni egy terméket, mert mindegyiknek meg van a varázsa számomra. Ha mégis muszáj választanom kettőt mondanék: Az áfonyás sörpárlat és a vadmálnás sör, így párban teli találat .:)

Egy ilyen díj elnyerése biztosan hatalmas motivációd ad a munkásságod számára. Gondolkoztatok már Ádámmal egy újabb közös projekt létrehozásába?

Én mindig magamnak írom a dalokat, az csak egy plusz jó dolog, hogy tetszik a másiknak is. Persze, biztos lesz közös dal még Ádival. Ő az egyik legjobb barátom lett és az egyik legtehetségesebb előadónak tartom itthon.

szönjük Szépen az interjút Curtisnek és további sok sikert kívánunk munkájához!