Interjú Mórádi Zsoltival ! | Fradi mérkőzés


Az Influencer Magazin legújabb cikkében Mórádi Zsoltival készítettünk riportot arról, hogy hogyan érezte magát a szombati Fradi mérkőzésen. Az újabb intézkedéseknek köszönhetően, hosszú idő után ez volt az első látogatható sportesemény, természetesen ez is csak védettségi igazolvánnyal. A mérkőzésről, amely Szombaton este fél nyolckor kezdődött Zsolti nagyon sokat mesélt.

Milyen érzés volt hosszú idő után újra átélni egy ilyen esemény hangulatát?

,, Mindenképpen maradandó élmény volt számomra ez a sportesemény, még akkor is ezt mondanám, hogyha nem lenne mögöttünk az elmúlt nehéz időszak. A koronavírus végett azonban különösen hihetetlen volt, hogy végre együtt nézhetjük és élhetjük át a mérkőzést. Az élményhez nekem még az is rengeteget adott, hogy első alkalommal voltam a Groupama Arénában, hiszen annak ellenére, hogy az életem jelentős részét sportcsarnokokban, arénákban töltöttem, a Groupamába eddig még nem sikerült eljutnom. Az aréna lenyűgöző, modern és katlan – szerű kialakítása felettébb különleges volt.  Összességében elmondhatom, hogy egy szuper élménnyel lettem gazdagabb.”

Mennyire érezted biztonságosnak a jelenlegi óvintézkedések mellett a meccs megszervezését?

,, A vírushelyzethez kapcsolódóan nagyon pozitív volt a benyomásom. Onnantól kezdve, hogy az arénába érkeztünk, az ülőhelyem megtalálásán keresztül, a meccs végéig minden érintés mentesen és zökkenőmentesen zajlott. A rendezőség és az emberek is jelesre vizsgáztak viselkedésükkel, hiszen mindenki tudta, hogy hogyan kezelje ezt a helyzetet. Úgy gondolom, hogy mivel ez volt a koronavírus utáni első nagyobb sportesemény, a körültekintő magatartás és biztonságérzet most kiemelten fontos szerepet játszott. Minden percben biztonságban éreztem magamat és szerintem a továbbiakban ezekkel a feltételekkel és óvintézkedésekkel minden bizonnyal látogathatóak lesznek majd a tömeges sportesemények.”

A 90. percben lőtt gól, sok mindenkit meg lepett, Te mit szóltál ehhez a bravúrhoz?

,, A dramaturgia nem lehetett volna jobban megírva. Szó szerint azt mondhatom, hogy ez a gól rá tette az i – re a pontot. A csapat ahhoz méltóan játszott, hogy hosszú idő után először állt ki itthoni szurkolói elé. Szerintem ezzel a góllal az összes rajongónak felejthetetlen élményt nyújtottak. Én továbbra is szurkolok a Fradinak, hogy sikerüljön nekik a rekord döntés és összeszedjék a pontrekordot. Úgy gondolom, hogy ehhez mentálisan a nézők is nagyon sokat fognak majd hozzátenni a hátralévő meccseken. Sok sikert kívánok nekik a továbbiakban! „

Végül, de nem utolsó sorban pedig arra lennénk kíváncsiak, hogy mi volt számodra a meccs legjobb pillanata?

,, Ha egy pillanatot kellene kiemelnem, akkor a győztes gólt mondanám! Ezenkívül mindenképpen megemlíteném még azt az életérzést, amit a meccsen átéltem. Egy ilyen időszak után szerintem az emberekben van egy kis óvatosság, hogy vajon, hogy is kell viselkedni egy eseményem. A Fradi szombati mérkőzése egy olyan emléket nyújtott a számomra, amely során maradéktalanul biztonságban éreztem magamat. Ezúttal is szeretném nekik megköszönni az élményt! ’’

Köszönjük Szépen, Mórádi Zsoltnak az interjút és az élménybeszámolót. Sok Fradi rajongónak örömöt okozott azzal, hogy mesélt arról, milyen volt a COVID 19 pandémia megjelenése óta átélni az első nagyobb szabású sporteseményt.

 

Mórádi Zsolt Instagram oldalát itt érhetitek el!