Interjú Proksa Szandrával!


Az Influencer Magazin legújabb cikkében Proksa Szandrát kérdeztük meg arról, hogy milyen tanácsokat ad azoknak, akik a jó idő beköszöntével egy kissé meg szeretnének újulni. Szandra az Életmódi Magazin kapcsán és profiljából kiindulva rengeteg hasznos tippel szolgálhat azok számára, akik arra vágynak, hogy jobban érezzék magukat bőrükben.


Véleményed szerint mi a legfontosabb ahhoz, hogy valaki magabiztos kisugárzással rendelkezzen?

Ha magabiztosság, akkor a legtöbb embernek a külsőségek jutnak eszébe. Szép legyek, tökéletes legyek, hogy ne tudjanak mások fogást találni rajtam. De nincs tökéletes és nem is kell, hogy azok legyünk. Azt gondolom, onnantól lesz valakinek magabiztos kisugárzása, amikor ezeket a másoknak való megfelelési kényszereket magában lezárja, és csak magára koncentrál.
Koncentrál arra, hogy mennyi mindent tett és tesz folyamatosan magáért akár a tanulás és a képzések területén is. Mindig kellenek célok és álmok, melyeket magunk elé kitűzünk, lehetnek akár abban a pillanatban lehetetlennek tűnőek is… Engem a „tudás szomja” vitt mindig is előre. Azt gondolom, hogy fontos, hogy az ember megtalálja saját magában a „tökéletest”, ami ő maga….:) Ha hiszünk magunkban, mások is hinni fognak bennünk!

Munkásságod során milyen témákból merítetted a legtöbb inspirációt és motivációt?

Az Életmódi és az Életmódi Plusz magazinműsorokat vezetjük Győrfi Pállal a TV2 csatornán. Közel 4 hónapja dolgozunk együtt és imádom az egészet. Nevükből adódóan a műsorok Életmód tematikában gyártódnak. Hozzám a szépség, egészség és állatvédelem témák mindig is nagyon közel álltak. Mióta gyermekem van (Edvárdom már elmúlt 1,5 éves) ,  azóta kifejezetten odafigyelek a tudatos táplálkozásra és szépségápolásra is. A gyermekem és a férjem esznek húst, én vegetáriánus vagyok már 9 éve, de emellett figyelek arra, hogy az egészségtudatos táplálkozás a mindennapjaink része legyen.  is igyekszem felhívni a követőimet a tudatos (kemikáliáktól mentes) kozmetikumok kiválasztására.

Van egy „Csivitelő” rovatunk is, ahol 3-8 éves gyerekekkel az élet nagy dolgairól beszélgetek. Edvárdomnak ez a kedvenc rovata..:))) Nagyon sokat tanulok 1-1 interjúból, hiszen olyan témákkal találkozok sokszor, amelyek számomra ismeretlen területek, így kevés információm van róluk. Mindig felkészülök az adott témából, így nagyon sokat tanulok. Egyik nap tudtam meg pl., hogy mi is az a holisztikus látásmód (test-lélek-energetikai egyensúly).


Szerinted mi kell ahhoz, hogy egy hölgynek sikerüljön kialakítania a saját stílusát?

Nekem a filozófiám a következő: Ne másokat elemezz ahhoz, hogy magadat megtaláld. Ne kritizálj, ne utánozz! Legyél Önmagad, vállald Önmagad, bízz magadban. Ha magadban bízol, mások is bízni fognak benned és hiteles leszel a számukra. Azt gondolom, ha megvan ez az összhang önmagunkban akkor kész is van a stílusunk, ami a mienk, a sajátunk és nem másoktól lopott.

Köszönjük Szépen Szandrának az interjút és a motiváló szavakat, véleményünk szerint minden olvasónk pozitív gondolatokkal és egy kis önbizalomtréninggel gyarapodott általa.

Proksa Szandra Instagram oldalát itt találjátok meg!