Interjú Csibi Gerivel!


Az Influencer Magazin legújabb cikkében Csibi Gergővel, az Exatlon Hungary volt versenyzőjével készítettünk nektek egy rövid interjút, amely során többek között szóba került az is, hogy hogyan látja a mostani szériát Gergő.

A verseny alatt különböző készségeket igénylő pályákon mérik össze tudásukat a résztvevők. Melyik volt a Te kedvenc pályád?

Erre nehéz válaszolni, mert sok szemszögből meg lehet ezt közelíteni, de talán a sprint pálya volt a kedvencem, ami az idei évadban már kicsit máshogy néz ki.

Mit javasolsz azoknak, akik egyszer el szeretnének indulni az Exatlon Hungary versenyén. Hogyan készüljenek fel a műsorra?

Az erőnléti felkészülések mellett, amiket mindenképpen belépő szintnek gondolok erre a versenyre, szerintem nagyon fontos, hogy egy erős indokot is keressetek, amiért ezt akarjátok csinálni, hiszen nemcsak fizikailag megterhelő a játék, hanem lelkileg is.

Mit gondolsz a mostani mezőnyről? Szerinted ki lesz az esélyes győztes?

Elég erős az idei mezőny és főként itt most a srácokra gondolok pl.: Wald Ákos, Herczeg Kis Bálint, Jósa Dani. Szerintem nem igazán lehet megmondani, hogy közülük ki lesz a befutó, de azt tudom, hogy én Daninak szurkolok!

Köszönjük Szépen Gerinek az interjút és azt is, hogy megosztotta velünk a véleményét!

 Csibi Geri Instagram oldalát itt találjátok!