Interjú!- Mórádi Zsolt a békéscsabai Plazma Centerben járt


 

Az Influencer Magazin legújabb cikkében Mórádi Zsoltival készítettünk riportot arról, hogyan jutott arra az elhatározásra, hogy plazmát adjon, illetve elmesélte, hogyan érezte magát a békéscsabai Plazma Centerben, ahol a különböző vizsgálatokat elvégezték.

Sportolóként számodra az egészéges és a kiegyensúlyozott életmód bizonyára meghatározó szerepet játszik. Miért tartottad fontosnak az alkalmassági vizsgálatot?

,,Most ismerkedtem meg azzal, hogy mi a jelentősége a plazma adásnak illetve azzal is, hogy maga a plazma mire jó. Hasznos és nemes dolognak tartom ezt a folyamatot, hiszen a gyógyszeripar életét is segíthetjük azzal, ha vérplazmát adunk. A plazma segítségével ugyanis olyan, eddig még nem létező gyógyszereket tudnak előállítani, amelyek segíthetnek a különböző betegségek kezelésében. Ezzel a folyamattal önzetlenül járulhatunk hozzá mások egészségének jobbá tételéhez.”

Vettél – e már részt ilyen vizsgálaton korábban?

,,Ez volt az első ilyen alkalom, hogy ilyen vizsgálatokat végeztek rajtam. Én a sportnak köszönhetően kiegyensúlyozott és egészséges életet élek, ennek ellenére szem előtt tartom saját magam és mások egészségét.

Hogy érezted magadat a békéscsabai Plazma Centerben?

,,Modern, ugyanakkor profi volt a környezet, mindemellett barátságos is. A személyzet nagyon jól képzett volt, így rendkívül kellemes benyomást keltettek bennem. Összességében egy pozitív tapasztalattal lettem gazdagabb. A vizsgálat átfogó, hiszen a vérplazma adására csak egészséges emberek alkalmasak. Éppen ezért, ha csak egy szűk órát szánunk rá az életünkből, nagyon sokban segíthetjük az erre rászorulókat.’’

Köszönjük Szépen Zsoltnak az interjút és hogy megosztotta velünk véleményét és az eddigi tapasztalatait!

Mórádi Zsolt Instagram oldalát itt érhetitek el!