Ki fog állni a dobogó első fokán? -Besenyei Bogival beszélgettünk.


Lassan véget ér az Exatlon harmadik szériája. Ez az évad is sok mindent megélt, sok volt a sérülés által kiesett versenyző és olyanok is kiestek, akikre sokan nem számítottunk.
Besenyei Boglárkával beszélgettünk az idei műsor lehetséges kimeneteléről.

Te, hogy éreznéd magad ebben a mezőnyben?

Sok sebet feltépett bennem és eszembe juttatta a tavalyi incidenseket, de úgy gondolom kétszer ugyanoda nem csap a villám. Pont ezért nehéz megválaszolni a kérdést.

Szerinted, ha a lesérült játékosok még játékban lennének, ki állna ott a döntőben?

Őszintén szólva, az utóbbi időben nem követtem nyomon a műsort, de úgy láttam Krisztiánnak minden esélye meglett volna a döntőre. Az egész játéka higgadt, kimért és pontos volt. Lányoknál már nehezebb megmondani. Franci játéka nagyon ígéretes volt. Ki tudta bontakoztatni a képességeit a pályán, kimagasló teljesítménye volt. Ebben a versenyben azonban a mentális összeszedettség az, ami bárkit képes a döntőig vinni, ami a lányok nagy részénél nem volt kimagasló.

Ki a legnagyobb esélyes nő, illetve férfi oldalon?

Most a döntő előtt úgy látom, hogy Bálint továbbra is magabiztosan veszi az akadályokat. Ha jó időben tud robbanni és helyén van a fókusza, akkor nagy esélye van a győzelemre. Grétiben is ezt látom felfedezni. Ha ki tudja zárni külvilágot, akkor nem lesz gond. Dóri erős ellenfél és rutinosabb is, de ez a verseny arra van kiélezve, hogy ne csak fizikailag, hanem agyban is jelen legyünk. Emiatt pedig Grétit látom stabilabbnak. Dehát ez az Exatlon, ahol bármi megtörténhet….és meg is történik.

Te személyesen kinek szurkolsz?

Fiúk részéről Bálintnak, lányoknál Grétinek. Tetszik az a fajta önuralom, amit az ügyességi feladatoknál tudnak produkálni.

Ha esetleg lenne All Stars és felkérnének, akkor igent mondanál-e?

Biztosan hatalmas elismerés lenne, ha felkérnének, hogy újra bizonyítsak a Bajnokok ellen, de a döntésem nagyban befolyásolná a csapat többi tagja. Ahogy említettem, ez a verseny inkább fejben zajlik. Így az is fontos, hogy kik vesznek körül.

Köszönjük Boginak az interjút és hogy megosztotta velünk véleményét és az eddigi tapasztalatait!

Besenyei Bogi Instagram oldalát itt érhetitek el!