Hogyan lehetsz Hamupipőke? – Luna Joanna GLOW UP projektje


Minden nőnek szüksége van arra, hogy szépnek érezze magát. 
Luna Joanna tündérkeresztanyaként változtatja át követőit. Számukra viszont nem ér véget amikor tizenkettőt üt az óra, hiszen az átalakulás alatt tanácsokkal is ellátja a szerencsés kiválasztottakat a GLOW UP keretein belül.

 

Ki segít neked a megvalósításban?

A GLOW UP projektet (amelynek nemrég került ki az első része) a barátnőmmel Oliviával találtuk ki, aki két éve nyitotta meg az üzletét, a @shoezme-t. 
A megnyitás óta neki is lett egy szuper kis közössége, így egyértelmű volt számunkra, hogy közösen szeretnénk belevágni, hogy együtt csalhassunk mosolyt sok ember arcára.

Mit jelent számotokra a GLOW UP? 

Számunkra az egész GLOW UP egy kis önbizalom tuningot jelent, hogy igenis lássák a lányok, hogy mindenki szép és mindenki tud nagyon dögös is lenni!! Egy nap telis-tele csajos programokkal.

Mi motivált titeket arra, hogy belekezdjetek ebbe a projektbe? 

A legfőbb húzóerő a rengeteg rosszindulat volt, ami nap, mint nap ér minket a social média felületeken. Engem mindig is bántott, amikor lenéztek azért az emberek, mert én másból keresem a pénzt, ha kiejtem a számon, hogy influencer vagyok, akkor már fenntartásokkal kezelnek. Ma már sokkal elfogadóbbak ezzel a ténnyel szemben, ugyanakkor azt érzem, hogy sokan még mindig elítélik az influencereket.

Ezen felbuzdulva szerettük volna, ha az emberek nem irigykedjenek arra, ami nekünk van, így úgy gondoltuk meg szeretnénk osztani velük is.

Nagyon hálás vagyok azokért az emberekért, aki nap mint nap velem vannak, és szerettem volna nekik visszaadni abból egy kicsit, amit nekik köszönhetek.

Milyen rendszer alapján választjátok ki az alanyt? 

Az első alkalomra rengeteg üzenet kaptunk. Számunkra is meglepő volt, hogy mennyi embernek lehet szüksége egy ilyen kikapcsolódásra. 

Oliviával órákat töltöttünk azzal, hogy minden üzenetet elolvassunk, és az első szerencsést kiválasszuk. 

Iszonyatosan nehéz volt a választás, most legfőképp azt vettük figyelembe, hogy olyan lányt válasszunk, akinek nincsen lehetősége, vagy ideje magával foglalkozni. Így esett a választásunk Virágra, aki három gyermek anyukája.

Hogyan zajlik le egy ilyen forgatás? 

Két hete forgattuk le a kis vlogunkat Virággal. Mivel ez az első alkalom volt, illetve még számunkra is nagyon új volt ez az egész, még rutintalanul álltunk a helyzethez. Ettől függetlenül a napunk csodásan telt, sok beszélgetéssel, nevetéssel, szórakozással és ruhaválogatással. 

Emellett, pedig a végeredmény szerintünk magáért beszél. Imádtuk látni azt, hogy Virág mennyire széles mosollyal távozott aznap tőlünk.

Ha kívácsiak vagytok az első GLOW UP részre, akkor itt megtekinthetitek!