Új világ felfedezése mellett döntött Emci


A fiatal youtuber újabb területen próbálta ki magát. Emci, 2013 óta készít tartalmat YouTube-ra, illetve más platformokra. A rohanó világból kilépve újra visszatalált régi szerelméhez, a jógához. A rózsaszín köd nem oszlott fel azóta sem, sőt Emci elvégzett egy tanfolyamot, hogy átadhassa a sport iránti szeretetét másnak is.

Honnan jött a jóga elsőként, miért kezdtél el jógázni?
Először gimnázium elején találkoztam a jógával, épp kerestem valamit, amit szívesen csinálnék. Aztán egy konditerem órarendjében pillantottam meg, hogy jógát is tartanak. Már az első órát imádtam és utána is rendszeresen jártam. Azonban az oktatónk később elment, így abbahagytam a jógát. Ebben az évben, viszont pont akkor talált rám a semmiből újra, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Segített visszatalálni önmagamhoz és ezért nagyon hálás vagyok!
A legjobb dolog, amit a testemért és a lelkemért is tehetek az a jóga!

Mit tanított neked ez az új szerep, mint jógaoktató?
A jóga nagyon sokat adott! Megtanított tisztábban látni és gondolkodni a mindennapokban, hagyni azt, aki menni akar, emellett arra, hogyan forduljak a szeretethez és tartsam tiszteletben a gondolataimat és a testemet. Jógaoktatóként ezeket mind át lehet adni. A célom, hogy a jóga segítségével mások is közelebb kerülhessenek önmagukhoz!

Mik a félelmeid ebben az új környezetben?
Félelmem nincs, hiszen tudom, hogy mindent a legjobb tudásommal teszek és törekszem a legjobbra.

Van-e esély arra, hogy az influenszerkedést felváltja a jógaoktatás és eltűnsz a social media felületekről?
Az influenszerkedés mindig csak kiegészítés volt, például a tanulás mellett, jelenleg a jóga a prioritásom. A jövőről nem tudok nyilatkozni, hiszen a jelenben vagyok és úgy gondolom teljes mértékben megtaláltam az egyensúlyt az életemben.

Mik a további céljaid?
Elsősorban a fejlődés, még több tudást szerezni az életben és a jógában, sok-sok szuper órát tartani, amiket szeretnek az emberek.