Vár titeket a MOL Bajnokok Parkja a Millenárison!


Még nem tudod hol nézed a mérkőzéseket? Cikkünk elolvasása után nem marad számodra kérdés.

A MOL Bajnokok parkja megnyitotta a kapuit és minden nap várja az érdeklődőket.

A rendezvényre a belépés díjtalan, és a meccsek alatt nem szükséges a védettségi igazolvány. A mérkőzések mellett gyermekprogramokkal, sportbeszélgetéssekkel, koncertekkel és a Nemzeti ​​Filmintézetnek köszönhetően filmvetítéssel készülnek a szervezők. Ezek a programok a jelenlegi szabályozás értelmében továbbra is igazolvány kötelesek.

A MOL BAJNOKOK PARKJA készen áll a labdarúgó Európa-bajnokságra! MÁR CSAK TE HIÁNYZOL!

A helyszín fantasztikus programokkal vár minden szórakozni vágyót.

Forrás: Millenáris Park

A meccseken kívül kertmozival lepik meg a filmek szerelmeseit, illetve sportnapok várják a hétvégi látogatókat. Az Európa-bajnokság második hétvégéjén a következő programok közül választhatnak az érdeklődők: szombat délelőtt lehetőség lesz kipróbálni a jógát, vasárnap délelőtt a szervezők a családosoknak kedveznek gyermekkoncerttel és kézműves foglalkozással. A MOL Bajnok Parkjában nemcsak a felnőttekre gondoltak: a rendezvény területén kialakított játszósarokban a gyerekek animátorok segítségével felhőtlenül szórakozhatnak, míg a szülők a futball szenvedélyüknek hódolhatnak.

Azt gondoljuk, hogy a gamer- sarok is említést érdemel, amely egy konzolokkal teli üvegépületben csak rád vár!

Az eseményen a finom falatokról egy igazi gasztro udvar gondoskodik, ahol egészséges, adalékmentes ételekkel várják a látogatókat, valamint gyerekbüfével is készültek a szervezők. Ha az ínycsiklandozó ételek mellé egy jó borra vagy sörre vágyna a kilátogató, szomjúságát az italpultnál egy finom Sauska borral vagy a Csíki sörrel tudja oltani.

Forrás: Millenáris Park

A rendezvény repoharas, amely a megszokott fesztivál keretek között működik, az ára (300ft) benne van a megvásárolt ital árában és visszaváltható. Fizetés csak kézpénzmentesen, a Hello Pay rendszer segítségével lehetséges.

Lehetőség van a VIP területen nézni a meccseket, amely esővédett és 70 ember befogadására képes. Tökéletes arra, ha valaki baráti társasággal együtt nézné a mérkőzéseket, és az elmúlt időszak miatt nem szeretne nagyobb tömegbe menni. A VIP jegy ára 4900 Ft, amiből 4400 Ft lefogyasztható.

További információkért látogass el a MOL Bajnokok Parkja Facebook oldalára.
Facebook/MOL Bajnokok Parkja