Megérkezett a Forbes éves listája a legbefolyásosabb magyar celebekről!


Idén már nyolcadik alkalommal választotta ki a Forbes a legértékesebb magyar celebritásokat a már korábban is létező négy szempont alapján. Ezek nem mások, mint a pénztermelőképesség, tartalom, profizmus, közösségimédia-jelenlét. 

Forrás: Forbes Magazin 2021. augusztus száma (Forbes.hu)

Az első helyet Sebestyén Balázs zsebelte be, 2017 után már másodjára, igazán kiemelkedő teljesítménnyel,  921 ponttal. A műsorvezető közösségi oldalán reagált a sikerére: “2017-ben voltam első utoljára! 3 éven keresztül kértem a Forbes magazin főszerkesztőjét, hogy ne legyek első a többiek iránt érzett tapintatomból, de idén azt mondták, nem tudják figyelembe venni a kérésemet!😂🥳🥳”

A címlapon is szereplő Ördög Nóra második helyezett lett, akit a zsűri ítélete alapján a magyarok 91 százaléka felismer. A kisbolt tulajdonos boldogan osztotta meg Instagram oldalán a hírt, miszerint nagyon büszke a helyezésére.

A harmadik legértékesebb celeb olimpiai úszónőnk Hosszú Katinka lett és őt követi a sorban Fördős Zé, Majka, Till Atilla, Istenes Bence és még sokan mások. A teljes listát megtalálhatjátok az augusztusi Forbes magazinban.