Lánykérés történt a Hungaroringen, melynek nem akárki volt a szemtanúja


Fantasztikus esemény történt a Hungaroringen, ugyanis Koronczi Dániel megkérte barátnője, Veronika kezét a 2021-es Formula 1 Magyar Nagydíjának csütörtök estéjén, melynek Sebastian Vettel is szemtanúja volt.

Koronczi Dániel és barátnője Matyó Veronika pontosan 4 éve találkoztak először a Hungaroringen a csütörtöki autogram-osztáson. Mind a ketten Formula 1 és nem mellesleg Vettel rajongók. Dániel ebből kifolyólag csütörtökre tervezte a lánykérést és helyszínnek a Hungaroring főbejáratát választotta.

Veronika még akkor sem sejtett semmit a háttérben zajló történésekről, amikor a repülőtéren összetalálkoztak Vettellel, akinek Dániel egy borítékot nyújtott át, amihez hozzáfűzte, hogyha lehet, akkor még csütörtökön olvassa el. A borítékban nem más, mint egy meghívó volt a lánykérésre.

Eljött a csütörtök este és rengeteg ember lézengett a Hungaroring főbejárata előtt, hogy akár csak egy pillanatra is láthassák kedvencüket. Dániel egy ideig várakozott, mert bár nem sok esélyt látott rá, azért reménykedett benne, hogy Vettel eljön. Azonban egy idő után nem tétlenkedett tovább, hanem letérdelt és megkérte barátnője kezét.

Veronika válasza természetesen igen volt és ha ez nem lett volna elég, a nagy meghatottság közepette megjelent egy „zöld maszkos” srác elektromos rollerrel.

A srác nem más, mint Vettel volt és csak ennyit kérdezett: „Nem arról volt szó, hogy fél nyolc?”, majd a boldog párnak átnyújtott egy kézzel írott levelet, melyben jókívánságait fejezte ki. A pár mindkét tagja hihetetlenül meghatódott és biztosan egy örök emlék marad számukra a 2021-es Magyar Nagydíj.